Wat ontzettend leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina Woorden vol liefs. Het gezicht hierachter ben ik, Linsey. Communicatie vind ik enorm belangrijk op heel veel gebieden. En hoe kunnen we beter communiceren dan met woorden? Een prachtige manier om gevoelens te uiten en onenigheden uit te spreken. Onlangs besloot ik in een opwelling om mijn gevoelens op te schrijven. Al mijn gedachten, zowel groot als klein, vonden een weg naar papier. Voordat ik het wist had ik tal van gedichten geschreven en besloot ik deze met de wereld te delen via Instagram. Al snel bleef een behoorlijk aantal volgers hangen. Ik ontving zelfs berichtjes van mensen dat ik ze met mijn woorden ontroer en dat ze er steun uit halen. Hoe bijzonder is dat?

Verder dan de maan

Er is één onderwerp waar ik over kan blijven schrijven. En dat is de liefde voor mijn dochter. Het moederschap leerde mij een onvoorwaardelijke liefde kennen die iedere dag meegroeit met al haar ontwikkelingen. Met de interactie, de nieuwsgierigheid en de onbezonnenheid. Eigenlijk zijn deze gevoelens ook de oorsprong van mijn schrijven. Ik besloot mijn gedichten over het moederschap en de gevoelens die hierbij komen kijken te bundelen in een boek voor mijn dochter. Maar het werd uiteindelijk veel meer dan dat. Het werd ook een boek voor jou en voor jouw kind(eren). Gebonden in een luxe en tijdloos linnen omslag met foliedruk.

Ik ben hiermee écht volledig in het diepe gesprongen en ontdekte gaandeweg pas welke randzaken komen kijken bij het uitbrengen van een (kinder)boek. Maar dat maakte het tegelijkertijd een super leuk en leerzaam proces. Met veel liefde en inzet is alles mogelijk. Mijn voorleesboek 'Verder dan de maan' is daar het bewijs van. Benieuwd naar deze bundel met korte voorleesgedichten? Op zoek naar een bijzonder kraamcadeau? Of nog geen idee wat je tijdens die aankomende babyshower cadeau moet geven? Verder dan de maan!

 

Ik wens je veel leesplezier!

Liefs, Linsey