Wachten duurt lang

Gepubliceerd op 17 juli 2023 om 22:15

Morgen zou het zo ver zijn. Dan zouden mijn boeken geleverd worden. Het boek dat ik met zo veel liefde geschreven heb, en waar ik ongeduldig op zit te wachten. Ik wil het complete geheel zien, het boek voelen, bewonderen en erin bladeren. Maar bovenal wil ik heel graag jullie bestellingen inpakken en naar het postkantoor rennen. Gisteren heb ik alvast enthousiast héél veel verzenddozen gevouwen, adreslabels aangemaakt en andere voorbereidingen getroffen.

Maar vandaag kwam een mailtje binnen van de drukker. De levering is uitgesteld vanwege een storing. De leverdatum is nu bepaald op 25 juli 2023. Say what? Mijn stemming sloeg in één keer volledig om. Van 'mijn dag kan niet meer stuk, want morgen is het eindelijk zo ver' naar een enorme teleurstelling. Omdat ik zelf niet meer kan wachten. Maar vooral omdat ik weet dat sommigen van jullie het boek besteld hebben voor een verjaardag, babyshower of kraambezoek. Niet alleen ik, maar jullie zitten dus ook met een deadline. Jullie willen immers niet met lege handen aankomen. 

25 juli dus. Durf ik nog te hopen op deze datum? Durf ik er nog mijn zinnen op te zetten? Durf ik deze datum nog met jullie te delen? Wie belooft me dat er niet opnieuw iets tussenkomt? Nou, niemand. Maar ik wil jullie wel zo veel mogelijk duidelijkheid geven. Volgens de drukker wordt de levering sowieso volgende week in orde gemaakt. Dus ik hoop, ik duim en ik brand een kaarsje. Acht dagen. Nog acht dagen voordat ik mijn boek in handen heb en met jullie kan gaan delen. Duimen jullie met me mee?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.