Dankbaar

Gepubliceerd op 26 juli 2023 om 22:22

DANK JE WEL!

Mijn boek is vorige week geleverd en sindsdien ben ik druk in de weer geweest met het versturen van alle pre-orders en andere inkomende bestellingen. Het besef dat ik nu echt mijn eigen boek in handen heb en dat er mensen zijn die dit kopen, moest nog even bij me indalen. Het voelt onwerkelijk, maar ik vind het allemaal vooral ontzettend gaaf.

 

Ik ben heel dankbaar voor alle lieve en mooie reacties die ik tot nu toe al gekregen heb op 'Verder dan de maan'. Ik waardeer het enorm dat jullie de tijd nemen om een berichtje te sturen. En ik word echt heel blij van jullie woorden.

'super mooi boek', 'wow wat mooi', 'prachtig', 'i love it', 'ik kan wel janken', 'wat gaaf', 'heel herkenbaar', 'ik word er emotioneel van', 'super mooie gedichtjes', 'top kwaliteit', 'puur en liefdevol', 'woorden verpakt in liefde'.

Zomaar een greep uit de reacties die me de afgelopen dagen om de oren vliegen. Sommigen bestellen direct een tweede exemplaar om cadeau te geven. En er wordt zelfs al gevraagd of er een vervolg komt. Ik zweef even in de zevende hemel hoor. Blijf jullie ervaring vooral met me delen, want ik word hier heel blij van, lieve lezers. Dat jullie maar veel mooie leesmomenten mogen hebben met jullie kindjes.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.